Канга, Ристић и Манојловић тренирали

58

Фудбалери Црвене звезде одрадили су први тренинг у Београду након повратка са Златибора и једног слободног дана.

Данас су им се у свлачионици, а затим и на терену придружили Михаило Ристић и Филип Манојловић који су били на Европском првенству за младе, али и Гелор Канга који је имао обавезе са својом националном селекцијом Габона. Наш млади чувар мреже тренирао је пуним ритмом заједно са новим тренером голмана и његовим колегама, док су друга двојица ове предвечери трчали одвојено од екипе. Међу играчима на тренингу данас није било омладинаца који су били на Златибору, а који су добили одмор до почетка њихових припрема, осим десног бека Вивиероса.

Почело се нешто након 19 часова трчањем око терена, а затим и загревањем. Потом је тренер Милојевић поделио екипу у више група по четири играча и започели су вежбу пас игре. Недуго затим, након завршеног Управног одбора нашег клуба, његови чланови су заједно са најужим руководством клуба дошли на помоћни терен и тако екипи пружили подршку пред почетак сезоне.

Подсетимо, Црвена звезда свој први меч игра у четвртак против Флоријане са Малте у оквиру првог кола квалификација за Лигу Европе.

Претходни текстЗвезда друга у 2. колу Омладинске лиге Србије
Следећи текстМлађе пионирке Црвене звезде шампионке Србије