Шампионске мајице у продаји

217

Мајица која симболизује феноменалну сезону КК Црвена звезда мтс, а коју су играчи и стручни штаб носили на прослави титуле намењене шампиона Србије, пуштене су продаји по веома популарној цени од 690 динара.

Кошаркаши Црвене звезде мтс завршили су једну од најуспешнијих сезона у историји у великом стилу. Црвено-бели су савладали ФМП у финалу Моцарт Суперлиге Србије 3-0 и објединили титуле намењене – освајачу Купа Радивоја Кораћа, шампиону АБА лиге и прваку Србије.

Након што је капитен Лука Митровић подигао и јубиларни 10. трофеј од када је у дресу Црвене звезде, уследило је велико славље и сада већ традиционално играчи и стручни штаб Црвене звезде носили су специјално дизајниране мајице. Овог пута симболика је била јасна – ШАМПИОНИ! То је писало на мајици и то златним словима како и припада златној генерацији клуба са Малог Калемегдана.

Поменуте мајице су пуштене у продају и то по веома популарној цени од само 690 динара. Мајице су плануле тик након треће меча финалне серије и нашле су се на штандовима у дворани ’’Александар Николић’’, али и на Малом Калемегдану где се традиционално пренело славље из дворане.

Мајицу, која представља вредну успомену на шампионску сезону можете набавити искључиво у званичном Фан Стору Црвене звезде мтс. ФАН СТОРЕ продајно место је на Малом Калемегдану, а ту је и онлајн шоп:

www.kkczstore.com

Претходни текстНедељни тренинг
Следећи текстКК Црвена звезда – систем направљен да траје