Пет нових потписа на Маракани

218

Одбојкашки клуб Црвена звезда је наставио са трендом потписивања уговора са младим играчима из свог погона.

Само недељу дана након што су своју верност црвено-белима потврдили Прердаг Јевтић, Никола Павловић, Лазар Додић и Марко Синђелић, то су учинила још петорица одбојкаша.

У присуству Ане Аврамовић, генералног директора и Дејана Бојовића, спортског директора мушких екипа ОК Црвена звезда, нове уговоре са Црвеном звездом потписали су Алекса Несторовић, Алекса Штавлић, Вукашин Ђурђевић, Душан Гмитровић и Данило Павловић.

Драго ми је да наша деца разумеју потенцијал који имају и да схватају колико ми верујемо у њих и желимо да они буду део првог тима у будућности. Потписали смо уговоре са пет примача сервиса из јуниорских категорија Црвене звезде Несторовићем, Штавлићем, Ђурђевићем, Душаном Гмитровићем и Данилом Павловићем. Неки од њих ће бити део првог тима и следеће сезоне, неке ћемо послати на позајмицу. У сваком случају овим потписивањем уговора смо желели да покажемо да верујемо у њих и да је сада на њима да својим преданим радом и трудом заслуже да буду део првог тима Црвене звезде – изјавио је након потписивања уговора Дејан Бојовић.

Претходни текстЗвездини кадети шампиони Србије!
Следећи текстОбележена годишњица Барија