Пораз од Динама у „Шумицама“

78

Црвена звезда поражена од Динама из Панчева у „Шумицама“ 23:25 и изгубила друго место коло пред краја плеј-офа. Најефикаснији је био Љубојевић са 8 голова.

Без повређених Шотића и Мошића, Звезда је поново лоше ушла у меч, што су мотивисани гости искористили и повели 3:0. Матичић није успео да реализује два узастопна пенала, а гости су успели да дођу до +5 на полувремену, (9:14).

Звезда је „јурила“ резултат, консолидовала се у другом полувремену, и успела да головима Александра Бабића дође до минус од једног гола (20:21), погађао је и Љубојевић, али су на другој страни били прецизни Бандука и Дистол и обезбедили важан тријумф својој екипи од два гола, који је довољан за друго место и бољи међусобни скор против Црвене звезде.

Љубојевић је са 8 голова био најефикаснији, Александар Бабић је постигао 7. У Динаму, Жујовић је постигао 8 голова.

У последње коло Звезда улази са треће позиције и чека кикс Панчеваца у Суботици.

Црвена звезда – Динамо 23:25 (9:14)
Београд, дворана: Шумице. Гледалаца: 300. Судије: Мошорински (Нови Сад), Панџић (Зрењанин). Седмерци: Црвена звезда 9 (6), Динамо 5 (4). Искључења: Црвена звезда 8, Динамо 10 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Павловић, Ћоровић 2, Продановић, Андрејевић, Гачевић, Палевић, Љубојевић 8 (2), Љубеновић, Столић, Шћепановић 1, Златановић, Матичић 2, Д. Бабић 3, Кљајић, Леовац, А. Бабић 7 (4).
ДИНАМО: Жујовић 8 (4), М. Радовановић 4, Радановић, Стојановић 2, Ивошевић 1, Комланов, Јандрић, Радуловић, Дистол 1, Терзић, Баруџић 2, Панић, Славуљица, Н. Радовановић, Бандука 3, Шапоњић 4.

Претходни текстЂуровски: Били смо бољи, показали да је Звезда права
Следећи текстТерзић: Звезда креће у смену Кокезе