Црвена звезда дочекује Вршац

78

Првотимац Стефан Јовић пред утакмицу 12. кола Моцарт Суперлиге против Вршца. Меч се игра у недељу од 13 часова у дворани „Александар Николић“.

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају са напорним ритмом, пошто их након тешке утакмице у Сремској Митровици већ у недељу очекује дуел 12. кола Моцарт Суперлиге са екипом Вршца у Београду.

Након победе у дербију 11. кола против Меге, црвено-бели у наредне три рунде желе да наставе у победничком ритму, и тако обезбеде прво место пред плеј оф, који би им донео предност домаћег терена до саме завршнице.

Екипа Црвене звезде је славила у првом дуелу у Вршцу, али један од најбољих у утакмици против Мега Лекса, Стефан Јовић, каже да у овом мечу не сме бити никаквог опуштања.

Одиграли смо тешку утакмицу против Меге, и најважније је да смо обезбедили бодове. Ипак, има још да се игра, и морамо да будемо максимално сконцентрисани, не сме бити никаквог опуштања. Против екипе Вршца у првом делу смо одиграли добру утакмицу, али у истом ритму морамо одиграти и ову, уз чврсту одбрану и максималан респект противника. Није нам лако, играмо кроз целу суперлигу практично некомплетни, ово ће нам бити 77. или 78. утакмица ове сезоне, али знамо шта нам је задатак и циљ – рекао је Јовић пред овај меч.

Продаја карата за ову утакмицу почела је у суботу:

Трибине – 200 динара
Партер Б и Партер 4 – 400 динара
Плава ложа и Бела ложа – 600 динара
Ложа – 800 динара
Седишта поред терена – 3000 динара

Утакмица се игра у раном поподневном термину у недељу од 13 часова у дворани „Александар Николић“. Ово ће бити трећи дуел ова два тима ове сезоне, након завршнице купа у Нишу, и утакмице Моцарт Суперлиге у Вршцу.

Претходни текстКадети Црвене звезде освојили Куп Србије
Следећи текстФинале Купа: Партизан – Црвена звезда 1:0