Донирај и доминирај

92

КК Црвена звезда мтс жели овим путем да информише звездашку јавност да је велики број наших присталица окупљених на бројним форумима, контактирао клуб са намером да покрену акцију „донирај и доминирај“.

Акција је покренута на иницијативу присталица клуба из иностранства и Србије, који желе да донирају одређена средства КК Црвена звезда мтс.

Клуб се на првом месту захваљује свима који и на овај начин желе да искажу приврженост Црвеној звезди, и на првом месту поверење у оно што КК Црвена звезда мтс ради, кроз свој систем, рад на терену, од сенирске па до најмлађих категорија, као и освојених трофеја и транспарентног пословања.

Од петка 26.05.2017 па убудуће, на молбу наших присталица, на званичном сајту клуба су постављена два рачуна (динарски и девизни).

Такође, уплата за оне из иностранства омогућена је и путем „ПаyПал-а” на мејл који је посебно креиран за ту намену: donacije@kkcrvenazvezda.rs

Посебна страница kkcrvenazvezda.rs на којој ће присталице клуба моћи у сваком тренутку да се информишу о уплаћеним донацијама, садржи и сва упутства за оне који желе да оставе и своје личне податке, и биће редовно ажурирана.

Претходни текстИнформације о изборима
Следећи текстПетковић: Да победимо као колектив