Телеком и Звезда продужили сарадњу

51

ФК Црвена звезда има задовољство да саопшти да је данас потписан нови спонзорски уговор са регионалним лидером у области телекомуникација — компанијом Телеком Србија.

Шестогодишња успешна сарадња два велика бренда Србије ће бити настављена још годину дана, а уговор су у просторијама клуба потписали Предраг Ћулибрк, генерални директор компаније Телеком Србија, и Звездан Терзић, генерални директор ФК Црвена звезда.

Новим уговором предвиђена је још чвршћа сарадња нашег клуба и Телекома на обострано задовољство.

Телеком Србија је прави партнер српском спорту, и веома друштвено одговорна компанија. Верујемо да ће уговор допринети још бољим пословним резултатима Телекома, док ће Црвеној звезди помоћи да настави са финансијском стабилизацијом клуба и остваривању што бољих спортских резултата. Данашњи потпис уговора је доказ да је и компанија Телеком Србија задовољна досадашњом сарадњом са Црвеном звездом. За руководство Црвене звезде, запослене, навијаче и целу спортску јавност ово је јасна порука да у најјачој државној компанији имамо пријатеља и уједно доказ да су односи клупског и државног руководства на највишем нивоу — рекао је по потписивању уговора генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

Претходни текстКонференција пред финале Купа
Следећи текстЗвезда ТВ | Земљо моја вољена