Лазић: Чека нас тешка утакмица

78

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у четвртак утакмицу 11.кола Моцарт Суперлиге против екипе Мега Лекс у Сремској Митровици.

Дуел у дворани „Пинки“ почиње у 19.30 часова.

Пред овај меч црвено-бели који су у понедељак савладали ФМП у Београду, поново имају доста проблема са повредама играча, Нејт Волтерс и Марко Симоновић су задобили повреде скочног зглоба и неће бити на располагању тренеру Дејану Радоњићу за четврти дуел са екипом Дејана Милојевића ове сезоне. У претходна три утакмице (две у АБА лиги јтд и једна у суперлиги) црвено-бели су славили. Ипак, првотимац црвено-белих Бранко Лазић у четвртак очекује највећи изазов против екипе која се тренутно налази на 4. месту на табели домаћег шампионата.

Очекује нас врло важна утакмица против тима Меге у Митровици. У дворани „Пинки“ смо увек играли тешке и неизвесне мечеве. Знамо се добро, ово ће нам бити четврти меч. Значајно су подигли форму у последње време, млади су и играју добро. Све то значи да нас чека тежак посао у четвртак увече. Ослабљени смо неиграњем Волтерса и Симоновића, али морамо да одиграмо чврсто, концентрисано и верујем да повољан исход неће изостати.

Кошаркаши Црвене звезде мтс ће у среду увече у време утакмице тренирати у дворани „Александар Николић“, а пут у Митровицу следи на дан утакмице. Утакмицу Мега Лекс – Црвена звезда мтс директно ће прености ТВ Арена спорт.

Претходни текстТријумфи Давидовског и Тошића на старту шампионата
Следећи текстРистић: А ја желим (још) само једно…