Радоњић: Одиграли смо без концентрације

50

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић истакао је недостатак концентрације као узрок пораза од Партизана Нис у 9. колу Моцарт Суперлиге Србије.

Кошаркаши Црвене звезде мтс нису успели да остваре девету узастопну победу у Моцарт Суперлиги Србије. Бољи је након неизвесне завршице био Партизан Нис, резултатом 78:77.

Након меча са ’’вечитим ривалом’’ утиске је изнео тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић:

Честитке Партизану на победи. Ми нисмо одиграли добар меч. Имали смо проблем са концентрацијом током читавог меча. Имали смо предност, али увек смо били на ивици. Како је било током читавог меча, слично је било и у завршници. У недостатку концентрације смо пропустили да направимо фаул, а исто тако и да промашимо бацање што нас је пратило током читаве утакмице – рекао је Радоњић, а онда додао:

Надам се да ћемо се коначно скупити сви на тренингу како бисмо оно што нам је најважније, а то је плејоф, одиграмо најбоље што можемо. Пре тога је циљ да оно што смо урадили до сада не падне у воду, а то је прво место на табели – рекао је Радоњић.

Тренер црвено-белих је после упитан да прокоментарише учинак екипе са линије пенала:

Грешке које су се догодиле биле су последица лоше концентрације. Слободна бацања су само један фактор, а исто тако и то што нисмо правили фаул. Користићу реч концентрација, а неке друге речи сачувати за састанак у свлачионици – закључио је Дејан Радоњић.

Претходни текстПораз Звезде у дербију
Следећи текстПариз бољи од црвено-белих у Истанбулу