Кахриман: Звездаши, дођите из ината

63

На последње две првенствене утакмице мрежу црвено-белих успешно је чувао Дамир Кахриман. Искусни голман истиче да је задовољан оним што је његова екипа приказала на терену.

Из мог угла претходне две утакмице су било врло успешне за нас. Ситуација у којој се налазимо није сјајна, али драго ми је да смо забележили победу. Лично ми много значи што нисмо примили гол у Ивањици и што смо се мало опоравили од заиста веома болног пораза – рекао је Кахриман.

Последњу утакмицу у овој сезони на свом терену екипа Бошка Ђуровског игра у недељу од 18:30 против Радничког.

Наша очекивања пред сваки меч су иста, победа се никада не доводи у питање. До краја сезоне имамо још две утакмице и све што желимо је да тријумфујемо. Желимо да се на леп начин опростимо са навијачима од нашег стадиона за ову сезону. Много ми значи што су навијачи у сваком тренутку уз нас, видим да се и сами труде да мобилишу наше присталице да у недељу у што већем броји дођу на стадион. Заједно смо јачи, међу нама и Делијама постоји изузетна хемија и то је нешто што нас играче на терену покреће. Ми као екипа показујемо јак инат, борбеност и жељу, то навијачи препознају и зато имамо најбољу подршку где год да играмо. У недељу је, као знак захвалности што су увек уз нас, улаз бесплатан и верујем да ће трибине бити одлично испуњене.

Звездин голман осврнуо се на меч у Ивањици који је његова екипа добила резултатом 3:0.

Утакмице у којима нема много посла су увек најтеже за нас голмане. Трудиш се да константно будеш фокусиран, да одржаваш четворку која је испред тебе и да на крају не примиш погодак. Јуче нам је то пошло за руком и изузетно сам поносан на своју екипу што је то тако и што смо успешно извршили свој задатак – рекао је Кахримам.

Претходни текстФинале Купа у Хумској
Следећи текстПораз Звезде у дербију