Црвена звезда дочекује Спартак

73

Кошаркаше Црвене звезде мтс у понедељак очекује меч 8. кола Моцарт Суперлиге са екипом Спартака.

Овај меч практично означава почетак другог круга лигашког дела такмичења, а црвено-бели су на старту лиге победили плаве из Суботице у дворани „Дудова шума“ са 54:89.

Екипа Црвене звезде мтс у досадашњих 7 кола једини је непоражени тим у Моцарт Суперлиги.

Пред овај дуел који се игра у понедељак од 19 часова у дворани „Александар Николић“ првотимац Огњен Добрић каже да црвено-бели желе још један тријумф како би наставили низ, али уз дозу опреза.

У ову утакмицу морамо да уђемо веома опрезно као и у све досадашње мечеве у домаћем шампионату, али јасно је да желимо нове бодове, чиме би наставили низ непобедивости. Ипак, до бодова можемо само сконцентрисаном игром против екипе за коју знамо како игра, јер смо овогодишњи шампионат отворили управо утакмицом у Суботици. Имају квалитет, били су једно од најпријатнијих изненађења домаће лиге, тако да само ангажованом игром можемо до циља и до нове победе – рекао је Огњен Добрић.

Тренер Дејан Радоњић на овој утакмици неће моћи да рачуна на Бранка Лазића који се и даље опоравља од повреде рамена.

Карте за утакмицу Црвена звезда мтс – Спартак Суботица продају се већ од недеље у пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни дворане „Александар Николић“:

Трибине – 200 динара
Партер Б и Партер 4 – 400 динара
Плава ложа и Бела ложа – 600 динара
Ложа – 800 динара
Седишта поред терена – 3000 динара

Меч Црвена звезда мтс – Спартак биће преношен на званичном сајту Моцарт Суперлиге.

Претходни текстОгњен Добрић
Следећи текстПетковић: Ово је тест генерације