Ђуровски: Желим да овако наставимо

70

Шеф стручног штаба Црвене звезде Бошко Ђуровски рекао је после утакмице да је Звезда у појединим минутима личила на себе.

Имали смо тешку утакмицу против екипе Младости која је веома дисциплинована и добро организована. Мислим да нам је много помогао први гол који смо дали на самом крају првог полувремена. Да је остало 0:1, било би нам теже. Могу да кажем да смо данас личили на Црвену зевзду, нарочито у другом полувремену. И поред тога, нисам у потпуности задовољан, али мислим да смо на добром путу. Ако наставимо овако да побеђујемо, надамо се да Партизан може до кикса. Најважније је да овако наставимо до краја како бисмо спремни дочекали финале Купа — рекао је Ђуровски.

Уочи утакмице Звездин тренер је истицао да је важно да екипа не прими гол, али то се ипак десило. Реакцијом може бити задовољан.

Било је битно да не примимо гол, али опет смо примили. Међутим, дали смо четири гола и то ће нам дати стабилност, и помоћи ће нам у наредном периоду. Лично верујем у оба пехара и даље, мислим да верују и наши играчи. Партизан је данас имао тешку утакмицу. Младост је такође одлично стајала на терену и задала нам проблеме. Победе се тешко остварују, надам се и даље да можемо до титуле, али то у овом тренутку не зависи од нас — рекао је Ђуровски.

Претходни текстЗвезда убедљива против Лучанаца
Следећи текстРеми Звезде и Војводине у Зрењанину