Лака победа у Чачку

65

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су Борац у Чачку 85:65 и тако и после шестог кола остали једина непоражена екипа у Моззарт суперлиги Србије.

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су Борац у Чачку 85:65 и тако и после шестог кола остали једина непоражена екипа у Моззарт суперлиги Србије.

Пред 3000 гледалаца у дупке пуној дворани „Борца“ поново је најефикаснији међу црвено-белима био Огњен Добрић са 20 поена, док су су још четворица играча имала двоцифрен учинак у још једној победи кошаркаша Црвене звезде мтс.

Домаћи тим који има скор 2-4 добро је отворио утакмицу, и добио прву деоницу 21-19, међутим већ у другој деоници црвено-бели су преузели контролу над утакмицом, добили су другу четвртину 21-12,а управо у том периоду Добрић је погодио тројку па двојку,надовезао се и Јовић поготком за два поена, и црвено-бели су стекли прву двоцифрену предност (26-36).

У другом делу екипа Црвене звезде мтс је наставила са добром игром, и поред чињенице да се домаћи нису предавали и у два наврата стизали до заостака од пет поена, али су црвено-бели и трећу деоницу добили резултатом 25-21.

У последњој, након две везане тројке Добрића и Симоновића, екипа Црвене звезде мтс је стигла до предности од чак 18 поена (57:75), па до краја меча није било никакве резултатске неизвесности, а београдски тим је стигао до нових бодова.

КК Црвена звезда мтс: Томпсон 12, Дангубиц 10, Митровиц 8, Симаниц, Добриц 20+8ск, Симоновиц 5, Ракицевиц, Дзенкинс 2, Гудуриц 10, Јовиц 11+6ас, Кузмиц 7, Бјелица.

Наредни сусрет косаркаси Црвене звезде мтс играју у петак, 12. маја против екипе Динамика, са поцетком од 19 часова.

Претходни текстРистић: Биће боље
Следећи текстЗвездине даме после 19 година поново у Првој лиги!