Ђуровски: Психолошка криза је очигледна

95

Шеф стручног штаба Црвене звезде Бошко Ђуровски је након утакмице честитамо Чукаричком и Ненаду Лалатовићу на одличној утакмици, и нагласио да ће Црвеној звезди бити потребно време да изађе из психолошке кризе.

Честитам Чукаричком на изванредној утакмици данас. Нису имали шта да изгубе и показали су јако добар фудбал. Пријатно су ме изненадили. Желим им све најбоље у наставку првенства, у три утакмице које им ништа не значе, нажалост, али надам се да ће следеће године бити хит српског првенства. Што се тиче наше игре, мислим да смо у психолошкој кризи последњих месец дана, и то се и данас видело. Очигледно, један тренинг није био довољан да се много тога промени, међутим мени је ова утакмица послужила да видим могућности неких играча на одређеним метима у тиму. Мислим да ће сигурно наредна утакмица бити другачија од ове. Имаћемо више времена и да се одморимо и да анализирамо — рекао је Ђуровски.

Утисак је да су Звездини фудбалери показивали знакове нервозе током саме утакмице.

Тачно је да су били нервозни. Било је нових захтева са моје стране, нови систем игре, нове позиције неких играча. Доста су грешили, Чукарички је вршио добар притисак па се у појединим деловима утакмице показала и паника. Али, понављам, ова утакмица ми је и служила да увидим неке ствари. А и сва та нервоза одражава нашу тешку ситуацију, и то морамо да пребродимо, није лако — закључио је Ђуровски.

Претходни текстЗвезда у финалу Купа!
Следећи текстРистић: Биће боље