Божовић: Важан и тежак меч пред нама

63

Након првог меча полуфинала Купа Србије утакмицама 33. кола наставља се шампионат. Фудбалери Црвене звезде дочекују Војводину сутра, 30. априла, од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“, а улаз је бесплатан.

Шеф стручног штаба црвено-белих Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред утакмицу.

Пред нама је тешка утакмица из много разлога, најпре због пропаганде која се подигла око ове утакмице и много лоше атмосфере која је створена. Такође, Војводина има одличан тим, увек смо тешко излазили на крај са њима. Прошла утакмица у Новом Саду била је права филмска. Пре тога на Маракани смо их лако добили. Овог пута то не очекујем јер су заиста направили одличну екипу и могу да победе било кога у нашој лиги — рекао је Божовић.

Искусни стратег цени екипу Војводине, али верује у успех своје екипе.

Не причам о Војводини лепе ствари из куртоазије. Сматрам да имају добар тим и да су Малбашић, Палочевић, Трујић, Кнежевић, Мелег изванредни играчи. У одбрани такође имају добре фудбалере, сасвим солидан састав за нашу лигу и не очекујем да ће нам бити лако. Променили су тренера поново, али то нама не представља проблем јер углавном играју исти играчи, знамо им добре и лоше особине.

Због жутих картона утакмицу са Војводином пропустиће Мичел Доналд.

Већ смо oдлучили, на терену ће га заменити Марко Полетановић.

Из редова новосадских црвено-белих најавили су да у Београд долазе по три бода.

Још увек нисам чуо ниједног тренера који каже да долази на Маракану да изгуби. Надам се да ће проћи као и остали који су долазили са истом намером — поручио је Божовић.

Претходни текстШамот у „Шумицама“ за крај првог дела плеј-офа
Следећи текстЦрвено-бели убедљиви у Железнику