Црвено-бели гостују ФМП-у

76

Екипа Црвене звезде мтс у суботу гост ФМП-у утакмици 3.кола Моззарт Суперлиге. Меч се игра од 15 часова. О предстојећој утакмици говорио тренер Дејан Радоњић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у суботу од 15 часова утакмицу 3.кола Моззарт Суперлиге против екипе ФМП-а.

Утакмица у дворани „ФМП Арена” почиње у 15 часова, а пред овај, трећи овосезонски дуел два тима (два сусрета у АБА лиги, и две победе Црвене звезде мтс), тренер Дејан Радоњић, каже да очекује добру утакмицу.

Очекује нас утакмица са екипом ФМП-а која је на старту Суперлиге забележила две убедљиве победе против Мега Лекса, и екипе Вршца, која је била прва у српској лиги, као гост. И у овај меч улазимо без Стефана Јовића који и даље није у тренажном процесу са екипом. Остали играчи ће бити у тиму за утакмицу са ФМП-ом, и дати све од себе, упркос оптерећењима лакших повреда које и даље имамо. Очекујем веома тежак меч и изузетно мотивисаног противника – рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс су тренирали у петак у време одигравања утакмице, коју ће директно преносити ТВ Аренаспорт.

Већ у уторак уз посебан режим уласка само на улазе Б и Ц (за утакмице Суперлигре биће затворени улази А и Д) и партере и ложе црвено-беле очекује меч 4.кола са екипом Мега Лекса.

Претходни текстУскоро избори, обновите чланство
Следећи текстПини Гершон гост КК Црвена звезда мтс и КК Колеџ