У суботу митинг „Све пролази, Звезда траје“

134

Пливачки клуб Црвена звезда и ове године организује традиционални митинг „Све пролази, Звезда траје 2017“ у оквиру прославе 72. рођендана нашег клуба, једног од оснивача Спортског друштва Црвена звезда.

Митинг ће се одржати на базену Милан Гале Мушкатировић у Београду, 29. априла 2017. године, а пливачи ће се такмичити у свим категоријама. Улаз за све гледаоце и љубитеље пливања биће бесплетан.

Града Београд – Секретарријат за спорт и омладину допринео је у значајној мери реализацији такмичења пливачки митинг „Све пролази, Звезда траје 2017“ обезбеђивањем неопходних средстава за његово финансирање, као и многорбојни спонзори.

Најмлађи полазници Звездине школе пливања свечано ће отворити митинг. Плесна група „Ред Стар“ ће својим програмом улепшати и подржати манифестацију.

По први пут, од ове године, биће одржана и меморијална трка „Зоран Видаковић“ (8х50 метара, делфин) у част иницијатора митинга „Све пролази, Звезда траје“.

Нашим најмлађим такмичарима, који се неће такмичити у другом делу програма, биће организована посета београдском ЗОО врту.

Дођите да заједно подржимо пливаче и уживамо у њиховом надметању!