На дерби искључиво са картама

70

КК Црвена звезда мтс апелује на све навијаче да не прилазе дворани и не стварају непотребне гужве уколико немају улазнице за предстојећи дерби.

Црвена звезда мтс биће домаћин четвртог ’’вечитог дербија’’ у овој сезони. Меч 2. кола Моззарт Суперлиге Србије у ком ће се састати Црвена звезда мтс и Партизан Нис заказан је за уторак од 20 часова у дворани ’’Александар Николић’’.

Капије дворане биће отворене два сата уочи почетка утакмице, односно од 18 часова. Улаз у халу ’’Александар Николић’’ биће омогућен искључиво власницима сезонских улазница, као и власницима спонзорских карата. С тога, клуб апелује да се без улазница за предстојећу утакмицу не прилази дворани јер улаз без карата неће бити могућ.

КК Црвена звезда мтс такође апелује на фер и спортско навијање без било каквог убацивања предмета у терен и увредљивих транспарената јер сваки супротан чин може нанети значајну финансијску штету клубу.

Не сумњамо да ће подршка и у овом мечу доћи на прави и препознатљив начин по ком су Звездини навијачи надалеко познати и да ће дати значајан допринос црвено-белим кошаркашима у намери да остваре још једну победу у ’’вечитом дербију’’.

Претходни текстРадоњић: Мотив не тражимо, он је увек присутан
Следећи текстТерзић о Звездиним омладинцима