Божовић: Сада је важно да се покажемо

80

У оквиру 32. кола Суперлиге Србије фудбалери Црвене звезде гостују крушевачком Напретку. Утакмица на стадиону „Младост“ игра се сутра, 22. априла, од 19 часова.

Шеф стручног штаба црвено-белих Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред меч.

Очекује нас важна и тешка утакмица јер Напредак има врло добру екипу по мом мишљењу. Имају доста искусних играча, али и младих који се тек доказују. У Крушевцу је увек права фудбалска, ватрена атмосфера када гостује Црвена звезда тако да нам неће бити лако, али с обзиром на то да се боримо за титулу одговара нам једино победа. Сада је важно да се покажемо — рекао је Божовић.

Звездин стратег није одлучио који фудбалери ће започети утакмицу.

Милић је повређен, као и Павков већ дуже време. Анђелковић се опоравио, ићи ће са екипом, али још увек нисмо одлучили да ли ће играти. Имам дилему око две или три позиције, још увек не могу да говорим о томе ко ће почети утакмицу.

Кључни задатак стручног штаба биће враћање самопоуздања екипи након пораза у дербију.

После сваког пораза је тешко, али у фудбалу нема минулог рада. Увек је најважнија утакмица која долази. Нама је сада само Крушевац у глави, свесни смо колико је важан меч пред нама и да морамо да покажемо карактер. Мислим да свака линија тима мора да одигра боље него у дербију.

За Напредак је Миодраг Божовић имао много похвалних речи.

Од када је на место тренера дошао Вук Рашовић Напредак је много променио своју игру. Играју изванредно. Имају неколико искусних играча, мислим на Маркоског, Тубића, Пројића, Шљивића. Ту су и играчи који се доказују, Вукановић и пре свега Гобељић који игра изванредно у последње време. Имају момка из Африке који игра по десној страни, јако је брз. Аливодић је одличан играч. У сваком случају, мислим да је то једна сасвим добра екипа — рекао је Божовић.

Претходни текстТрећи турнир Звездиних Звездица
Следећи текстДечја љубав према Звезди