Нејић: Нема опуштања

90

Одбојкаши Црвене звезде су изједначили у финалу плеј-офа Суперлиге Србије на 1:1 против Војводине НС семе и сада их очекује трећа утакмица која се игра у четвртак 20. априла (18 часова) у Београду.

Први меч Војводина је решила у своју корист са 3:0 по сетовима 25:21, 25:22, 25:17, а наши одбојкаши су се истом мером реванширали у другој утакмици 0:3, по сетовима 25:27, 19:25, 21:25.

Брејк у Новом Саду нам много значи. Првенствено због самопоуздања екипе, али и због тога што ћемо доста растерећеније ући у следећи меч. То не значи да треба да у утакмицу уђемо опуштено, као што је то био случај пред први меч. Видели смо да и они могу врло добро да играју и да нас победе. Очекујем да будемо максимално сконцентрисани и да се фокусирамо на нашу игру, а самим тим ће и резултат доћи у нашу корист – изјавио је Милутин Нејић, примач сервиса Црвене звезде.

Трећа утакмица финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине НС семе игра се у четвртак 20. априла од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Иван Лазаревић и Дејан Рогић.

Резултат у серији је нерешен 1:1, а екипа која прва стигне до три тријумфа у серији постаће шампион Србије.

Претходни текстКЛС – Црвено бели крећу из Суботице
Следећи текстПетковић: Главу горе, све је у нашим рукама