Луковић: Болан пораз, али први смо

85

Капитен Црвене звезде Александар Луковић после утакмице са Партизаном изјавио је да је пораз болан, али да Звезда и даље све држи у својим рукама.

Честитам екипи Партизана на победи. Мислим да су у првом полувремену били бољи, да су имали озбиљније шансе. У другом делу смо дали гол на време, и чинило ми се да имамо шансе да добијемо утакмицу, али када смо примили други гол, већ је било теже. Била је борбена утакмица, имало је шта да се види, а нажалост по нас, изгубили смо — рекао је Луковић.

Покушао сам да избацим лопту, али она је већ ушла у гол. Примили смо тај гол у тренутку када смо играли боље од Партизана. Покушали смо да се вратимо, али нисмо успели, и примили смо тај трећи гол. Морамо остати мирне главе јер и даље све од нас зависи. Пораз је болан, али и даље све држимо у својим рукама. Важно је да останемо уједињени и да покушамо да извучемо поуке. Играће се на свака три дана, и мислим да је добро што су утакмице тако близу — резонује Луковић.

Наш капитен не сматра да је Партизан тактиком изненадио.

Није нас изненадила тактика. Не бих се сложио да су били бољи, мада јесу имали боље шансе од нас. Данас смо ушли боље у дерби, за разлику од неких претходних утакмица. Партизан је данас успео да искористи своје шансе.

Претходни текстПораз Звезде у 154. дербију
Следећи текстБожовић: И даље све у нашим рукама