Фримпонг: Да наставимо низ без пораза

72

Још нешто мање од 24 сата остало је до 154. окршаја вечитих ривала. Утакмица која изазива највише пажње у домаћој лиги овог пута отвора плеј-оф Суперлиге.

Због одличне форме у којој се његова екипа налази и важности тренутка у којем меч долази штопер Црвене звезде Абрахам Фримпонг очекује да из тешке утакмица његов тим изађе као победник.

Сутрашњој утакмици ћемо приступити исто као и свакој у овој сезони. Даћемо све од себе како бисмо освојили нова три бода. Трудимо се да победимо све утакмице до краја сезоне, а дерби је једна од њих. Даћемо и више од 100 одсто својих могућности и видећемо хоће ли то бити довољно. Врло је важно да утакмици приступимо хладне главе и да будемо концентрисани од првог до последњег судијског звиждука, тако ће и резултат сигурно доћи. Уколико победимо бодавна разлика била би шест бодова у нашу корист само шест кола пре краја. Зато сутра морамо да се постарамо да тријумфујемо и да мирније уђемо у наставак плеј-офа — рекао је Фримпонг.

Чари вечитог дербија звездин штопер осетио је два месеца по доласку у клуб.

Осим резултата, први дерби који сам одиграо остао ми је у најлепшем сећању. Атмосфера је била феноменална, никада нисам доживео тако нешто. Навијачи су ме од првог дана лепо прихватили и њихова подршка увек ми много значи, а посебно на мечу који долази у овако важном тренутку. Не сумњам да ће сутра бити пун стадион и да ће атмосфера бити оно што ће нам улити додатну снагу. Прави је тренутак да, након нерешеног резултата на дебију, осетим као је победити у вечитом дербију.

Добром игром и сигурним интервенцијама Фримпонг се усталио у првом тиму Црвене звезде.

Ово је још једна утакмица на којој треба да докажем квалитет који поседујем. Заиста имам много самопоуздања и сигурности на терену, драго ми је што се то види и што на тај начин помажем својим саиграчима. Добро сам се снашао од када сам дошао у клуб и радује ме што то људи око мене, и у клубу и навијачи, примећују и цене. То ми је само један од мотива да из дана у дан будем све бољи – поручио је Фримпонг.

Претходни текстБожовић: Офанзивом до победе
Следећи текстЗвезда направила брејк и изједначила у финалу