Лукић: Знамо да можемо много боље

138

Након пораза у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије против Визуре, одбојкашице Црвене звезде ће у суботу (18 часова) имати прилику да изједначе резултат.

Црвено-беле су неочекивано убедљиво изгубиле први меч са 0:3, по сетовима 17:25, 19:25, 12:25, па ће ово бити прилика да поправе утисак и покажу своје право лице.

Очекујемо оно што смо очекивали и пре првог меча, али нисмо успели да испунимо, а то је да дамо свој максимум и да се боримо од првог до последњег поена. Знамо да можемо. Знамо колико смо тренирали и радили, а радили смо и превише. Убеђена сам да ова екипа има квалитет да се издигне из ове ситуације, као што је то показивала и у лигашком делу првенства. Окренули смо се тренинзима и покушаћемо да извучемо поуке из првог, веома лошег меча. Даћемо све од себе да у предстојећем мечу пружимо бољу игру и савладамо Визуру. Мислим да то можемо и верујем у своју екипу – изјавила је Николина Лукић, капитен Црвене звезде.

Звездине даме су у прва два сета на техничком тајм ауту имале предност, али је потом долазило до пада концентрације, што је Визура искористила и прилично лако решавала сетове у своју корист.

Свима нам је јасно у чему смо грешили. Постојали су договори које смо увежбавали три недеље. Знали смо шта нас чека, али нисмо успели да те договоре спроведемо у дело. Анализираћемо детаљније игру из прве утакмице, да утврдимо где је највише „шкрипало“, покушаћемо да то исправимо и на наредној утакмици да кулминира то наше знање које евидентно постоји – констатовала је Николина.

Друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и Визуре игра се у суботу 15. априла од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Владимир Симоновић и Зоран Радовановић.

Црвена звезда губи са 0:1 у серији. Екипа која прва оствари три тријумфа у серији пласираће се у финале плеј-офа. У другом полуфиналном дуелу састају се Јединство (СП) и ТЕНТ.

Претходни текстЏенкинс је МВП
Следећи текстНа данашњи дан одигран 70. вечити дерби