Црвено-бели се спремају за трећи меч

71

Тренер Дејан Радоњић и првотимац МИлко Бјелица пред трећу утакмицу финалне серије АБА лиге. Екипа стигла у Загреб у ноћи између уторка и среде, након одмора, тренинг у поподневним часовима у дворани „Дома спортова“.

Кошаркаши Црвене звезде мтс одмах након друге утакмице финала АБА лиге отпутовали су у Загреб, у који су стигли у 3 часа после поноћи.

Црвено-бели ће у среду тренирати у касним поподневним часовима у дворани „Дома спортова“ где их у четвртак од 19 часова очекује трећи меч финалне серије.

Времена за опоравак пред нови изазов је мало, а екипа Црвене звезде ће га максимално искористити да се освежи и припреми за екипу Цедевите.

Тренер Дејан Радоњић:
Синоћ смо одмах након друге утакмице кренули за Загреб, како би покушали да искористимо један дан да се припремимо за трећи дуел.Цедевита ће на свом паркету дати све од себе да нас савлада. И у другом полувремену друге утакмице показали су велику жељу, мотивацију и карактер. Ми са друге стране, желимо да одговоримо на све то, како би дошли до наше игре којом би контролисали све добре сегменте игре Цедевите. Ова финална серија се игра у таквом ритму, да морамо да користимо сваки тренутак, да осим за регенерацију екипе, извршимо и неке корекције, што није нимало лако, како би још једном дали наш максимум и уз сконцентрисану игру дошли до доброг резултата – рекао је тренер црвено-белих.

Милко Бјелица:
Сигурно да ће екипа Цедевите покушати да пружи највећи отпор пред својом публиком, како не би дозволила скор 3-0 у финалу. Биће сигурно додато мотивисани чињеницом да играју пред својим навијачима у својој хали. После два дана и две утакмице, имамо сада један дан и времена да се освежимо,припремимо и уђемо спремни у овај трећи меч.

Екипа ће тренирати осим у среду и у четвртак у јутарњим часовима, а меч број 3 игра се од 19 сати уз директан пренос на ТВ „Аренаспорт“.

Претходни текстЗвезда креће по 6. узастопну титулу
Следећи текстБожовић: Само победа долази у обзир