Плавшић: Један гол за Срну

100

Сјајну форму која краси Срђана Плавшића од почетка сезоне Звездин крилни нападач потврдио је и на јучерашњој утакмици против Рада.

Први пут сјајним соло продором у 34. минуту, а 36 минута касније прецизан је био након Боаћијевог изблокираног шута.

Први гол ми је можда дражи због важности коју је имао, дошао је у врло битном тренутку и покренуо је све нас. Код другог поготка сам се нашао у правом тренутку на правом месту и рутински сам послао лопту у противничку мрежу — рекао је Плавшић.

Честитке и подршка навијача нису изостали ни након меча са Радом.

Од када сам дошао у Звезду навијачи си ме одлично прихватили и брзо ме заволели. Заиста ми много значи њихова подршка, то су најбољи навијачи и прави су ветар у леђа, а мислим да им се одужујем добрим играма и залагањем на терену. Јуче су ми саиграчи наравно на терену први честитали, након њих породица и мој цимер Славољуб Срнић. Један гол посећујем њему.

У поседњем колу регуларног дела такмичења црвено-беле очекује меч са чачанским Борцем.

Наредних месец дана ће бити одлучујући, очекује нас јак ритам. Дерби је пред нама, али још увек не разговарамо о томе, сада смо сви фокусирани на меч са Борцем који нас очекује у четвртак. Ипак, дерби је свима у подсвести и сигуран сам да ћемо да се припремимо на најбољи начим и да ћемо дати свој максимум на терену, дерби је увек посебна утакмица, а сада долази и у јако важном тренутку.

Плавшић се осврнуо и на јучерашњу утакмицу са Радом.

У првом плувремену нам је требало мало времена да се привикнемо на игру противника, али како је време одмицало све боље смо изгледали на терену. Имао сам ту срећу да у 34. минуту дам гол и отворим утакмицу, после тога је све било лакше. Након 2:0 нисмо спустили лопту, већ смо увећали предност, победника ни у једном тренутку нисмо доводили у питање и то ме посебно радује — закључио је Плавшић.

Претходни текстНа данашњи дан, срушен Бајерн у Минхену!
Следећи текст„Б“ тимови: Црвена звезда – Чукарички 3:2 (1:1)