„Б“ тимови: Црвена звезда – Чукарички 3:2 (1:1)

126

Фудбалери Црвене звезде забележили су прву победу у оквиру лиге за „Б“ тимове.

Црвена звезда је и на овој утакмици лиге „Б“ тимова наступила у формацији 4-4-2, са Сикимићем и Вујаклијом у шпицу напада.

Чукарички је боље отворио утакмицу, и већ у 8. минуту Станиша Мандић је искористио добар центаршут са бока и главом погодио мрежу. Црвена звезда није имала много прилика у првом делу игре, али ону у 28. минуту је успела да крунише голом. После напада на десној страни и центаршута Срнића, Сикимић је главом лопту спустио до Милијаша. Наш капитен ју је прихватио и прецизним ударцем успео да поравна резултат.

У полувремену је тренер Божовић у игру послао Милана Сенића, Џона Руиза који се опоравио од повреде, Вању Вучићевића и Петра Орландића. Овај нападачки тандем показао се као расположенији за игру. У 60. минуту након добрих потеза и асистенције Вучићевића, Орландић је са 15 метара успео да донесе Звезди предност. Чукарички је након тога у два наврата имао одличну прилику за изједначење, али се заиста сјајним интервенцијама истакао Дамир Кахриман. Нажалост, наш голман није ништа могао у 80. минуту; Радоњић је успео да га заобиђе у ситуацији „1 на 1“ и донесе Чукаричком изједначење.

Победу црвено-белима донео је Вања Вучићевић. Добар контранапад Црвене звезде текао је преко Руиза, овај је пронашао нашег младог нападача који одличним ударцем тресе мрежу и поставља коначан резултат.

Црвена звезда – Чукарички 3:2 (1:1)

Терен: Спортски центар у Старој Пазови
Судија: Милош Ђорђић
Стрелци: Милијаш у 28′, Орландић у 60′ и Вучићевић у 86′ за Црвену звезду, а Мандић у 8′ и Радоњић у 60′ за Чукарички.

Црвена звезда: Кахриман, Вивеирос, Стојић, Рачић, Милошевић, Полетановић, Милијаш, Аџић, Срнић, Вујаклија, Сикимић.
Резерве: Миловић, Милуновић, Руиз, Сенић, Ан. Луковић, Вучићевић, Орландић.

Чукарички: Пајовић, Башановић, Мандић, Копитовић, Реган, Лагатор, Милојевић, Радић, Радоњић, Матић, Јевтић.
Резерве: Караџић, Шарић, Мехмедовић, Видосављевић, Илић, Величковић.

Претходни текстПлавшић: Један гол за Срну
Следећи текстУз карту за дерби, бесплатно на Борац