Црвено-бели дочекани на аеродрому

59

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекани су од стране навијача на аеродрому ’’Никола Тесла’’ и јасно добили поруку да ће имати велику подршку и у наредним изазовима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс јуначки су се борили и остварили велики успех у Евролиги. Фантастичан скор од 16 победа у 30 утакмица и спектакуларне победе над фаворизованим ривалима остаће уписани златним словима у историји клуба са Малог Калемегдана. Нажалост, то није било довољно за пласман у Топ 8, али иако остаје жал јер је пласман у плејоф заслужен, нико не може да буде незадовољан.

То су јасно показали и навијачи који су дочекали црвено-белу експедицију након меча у Истанбулу. Кошаркаши Звезде нису успели да сакрију одушевљење када их је након чекирања на аеродрому дочекала песма. Како је то изгледало можете погледати на званичној фејсбук страници КК Црвена звезда мтс.

Како је то изгледало из прве руке су могли да погледају Предраг и Алекса који су у организацији КК Црвене звезде мтс, њеног партнера ИДЕА и називног спонзора Евролиге Туркисх аирлинес-а добили ово наградно путовање у Истанбул. Они су здушно бодрили црвено-беле против Дарушафаке и били пуни утисака по повратку у Београд.

Више смо него задовољни. Хвала организацији клуба, Туркисх аирлинес-у и Идеи. Било је све фантастично. Нисмо успели да победимо, али биће још прилика – победићемо – рекао је Предраг, а млади Алекса је уз осмех рекао:

Ово ми је било прво гостовање са Звездом. Било ми је јако лепо – истакао је он.

Предраг и Алекса ће и у наставку сезоне бити уз Звезду која им је ове сезоне пружила много радости.

Не сумњамо да ћете и ви наћи своје место у дворани ’’Александар Николић’’ у понедељак и уторак када је подршка црвено-белима преко потребна. Пут до нових спектакуларних мечева у Евролиги води преко финала АБА лиге и Цедевите. Зато је важно осетитити важност тих мечева и против снажног ривала дати ветар у леђа црвено-белима.

Претходни текстСедам вредних медаља са Меморијала „Владан Петровић“
Следећи текстНајава финала АБА лиге