Радоњић; У ритму који је тешко објашњив

67

Конференција за медије након утакмице против екипе Будућности и пласмана у финале АБА лиге, на којој су говорили МИлко Бјелица и тренер Дејан Радоњић.

Након потпуно заслужено изборене победе у „мајсторици“ у Железнику, пред новинаре су изашли првотимац МИлко Бјелица и тренер Дејан Радоњић.

Милко Бјелица, првотимац КК Црвена звезда мтс:

Рекао бих да смо доста квалитетније одиграли него у Подгорици и да је разлика била евидентна. Одиграли смо знатно боље у одбрани и организованије у нападу. Мало по мало смо стицали предност која је на крају била и велика. Честитам Будућности на фер борби и желим им срећу у првенству.

Дејан Радоњић тренер КК Црвена звезда мтс:

Честитам играчима и хвала навијачима који су нам помогли да изборимо пласман у финале. Читаве сезоне смо се борили да стекнемо предност домаћег терена. Знао сам да ће бити теже у полуфиналној серији него у регуларном делу. И због квалитета Будућности и због напора које смо имали. Будућност је одиграла веома квлаитетно у Подгорици. Морали смо да будемо знатно бољи него тада да бисмо остварили победу.Одиграли смо веома сконцентрисано од почетка. Играли смо веома добро у одбрани, али је Будућност такође играла добро па је било потребно да у једном тренутку поново подигнемо игру на виши ниво. У трећој деоници смо били солидни у одбрани, али и одлични у нападу. На тај начин смо стекли велику предност коју смо сачували до краја.У ритму смо који је тешко објашњив. Веома је напорно, тешко и изазовно. Трудићемо се да будемо што бољи. Рекао бих да носимо оволика оптерећења на један сјајан начин. Нисмо осетили олакшање овом победом јер смо одавно поставили циљ пред собом – рекао је тренер Радоњић.

Екипа се већ окреће наредној обавези, утакмици са Дарушафаком у Истанбулу која је на програму у петак. Тим путује у Истанбул у четвртак.

Претходни текстЗвезда у финалу АБА лиге!
Следећи текстКарантин пред Младост