Луковић: Пролазак даље једина опција

77

Ове среде Црвену звезду очекује дуел четвртфинала Купа Србије. Изабраници Миодрага Божовића на свом терену дочекују Младост из Лучана.

Млади Звездин везиста Андрија Луковић који је одиграо оба сусрета у Купу ове сезоне, очекује пролазак своје екипе у полуфинале.

Од старта ове сезоне имамо јасан циљ пред собом, а то је освајање дупле круне. Желимо да након пет година освојимо поново титулу у Купу. Прва наредна препрека на том путу нас очекује сада у среду. Напорно се припремамо за меч, знамо да је Младост озбиљан ривал. Већ су обезбедили пласман у плеј-оф и сигурно нам неће бити лако, али ни у једном тренутку не сумњам у своју екипу. Размишљамо само о проласку даље — рекао је Луковић.

Млади везиста само једном у каријери сусрео се са екипом из Лучана.

Прва утакмица против Младости била ми је ове сезоне на Маракани када смо ремизирали резултатом 2:2. Раније нисам имао прилике да играм против њих, били су у другој лиги када сам наступао за Рад. Сада добро познајем њихову екипу и сигуран сам да ће дуел у среду бити узбудљив и да ће сви који дођу на Маракану уживати у атрактивном и лепом фудбалу.

Велики број утакмица који очекује црвено-беле у предстојећим недељама биће шанса за играче са мањом минутажом да се наметну шефу стручног штаба.

Надам се да ћу кроз утакмице у Купу обезбедити већу минутажу и у првенству. Сада нам је распоред веома густ, играмо у ритму среда па субота и претпостављам да ће више играча који нису остварили већу минутажу добити шансу. На шефу је да одлучи ко ће играти, ја тренирам максимално, дајем сто посто себе као да ћу играти сваку утакмицу. Докле год Звезди иде добро не жалим се — рекао је Луковић.

Претходни текстСаучешће народу Русије
Следећи текстПета узастопна јуниорска титула