Прва меч лопта за Звезду

80

Одбојкаши Црвене звезде у уторак имају прву прилику да обезбеде пласман у финале плеј-офа Суперлиге Србије. Црвено-бели воде са 2:1 у полуфиналној серији против Новог Пазара, кога ће у четвртом мечу поново угостити.

Након пораза у првој утакмици у Новом Пазару 3:2, наши одбојкаши су са две победе од 3:1 преокренули резултат у своју корист.

Лепо је чути да водимо 2:1. Сада је већи притисак на играчима Новог Пазара. Обезбедили смо мајсторицу, у крајњем случају, али наш је циљ да решимо питање победника већ у следећем мечу. Надам се да ће се ствари одвијати у нашу корист и да ћемо на крају славити победу – изјавио је Никола Петровић, техничар Црвене звезде.

После нешто слабијих почетака у другом и трећем мечу Звезда је успевала да се врати и преокрене резултат у своју корист.

Први сет у другом мечу у Новом Пазару смо изгубили због неких наших грешака истим резултатом, као и у претходном мечу 23:25. Али нисмо клонули. Држали смо се наше игре и нашег система. Вратили смо се, контролисали игру и на крају тријумфовали у оба меча. Спремни смо за наставак борбе. Играћемо свим срцем, јер не постоји јачи мотив од победе и пласмана у финале плеј-офа – истакао је Петровић.

Четврта утакмица полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и Новог Пазара игра се у уторак 4. априла од 16,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Игор Миљковић и Александар Петровић.

Црвена звезда води са 2:1 у полуфиналној серији и недостаје јој још једна победа за пласман у финале. У другом полуфиналном дуелу Војводина НС семе је савладала Јединство из Старе Пазове са 3:0 у победама.

Претходни текстЈовић на прегледима у Минхену
Следећи текстРаспоред улаза у дворану у Железнику