Јовић на прегледима у Минхену

89

Плејмејкер Стефан Јовић на прегледима у Минхену код доктора Јохена Хана како би убрзао период опоравка.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс обавештава јавност, да је првотимац клуба Стефан Јовић, отпутовао у понедељак у Немачку, где ће у наредних неколико дана обавити додатне детаљне прегледе и спровести, уколико то буде било потребно, додатну терапију како би санирао и убрзао опоравак од повреде леђа која га мучи већ два месеца.

Јовић је отпутовао у Минхен, где ће га на једној од најпознатијих киника прегледати тим лекара предвођен доктором Јохеном Ханом.

КК Црвена звезда мтс захваљује се овом приликом актуелном селектору репрезентације Србије Александру Ђорђевићу који је предложио преглед у Минхену, као и менаџеру Стефана Јовића, господину Александру Рашковићу који је организовао пут у Немачку где ће играч бити прегледан и подвргнут посебној врсти терапије, у циљу бржег опоравка.

КК Црвена звезда мтс са својим лекарским тимом који је чинио све у претходним недељама како би санирао неугодну повреду Стефана Јовића који је у неколико наврата и на сопствену одговорност покушавао да се врати на терен и помогне тиму у врло важном периоду сезоне. Лекарски тим КК Црвена звезда мтс и лекарски тим у Минхену биће у сталном контакту.

О резултатима прегледа у Немачкој, даљим корацима у опоравку Стефана Јовића, и повратку на терен нашег плејмејкера, клуб ће се огласити у наредним данима.

Претходни текстКарте за Младост
Следећи текстПрва меч лопта за Звезду