Иван Илић најмлађи дебитант Звезде!

171

Није шала! Први април 2017. године заувек ће остати у сећању младог Ивана Илића!

Црвена звезда је у оквиру 28. кола Суперлига савладала Спартак, али ова утакмица ће осим по Звездиној победи бити упамћена и по обарању једног рекорда. Наиме, млади везиста Црвене звезде Иван Илић постао је најмлађи дебитант у историји Црвене звезде!

Млађи брат Звездиног омладинца Луке Илића, дебитовао је за Црвену звезду са 16 година и 15 дана, и на тај начин је оборио рекорд који је до сада држао Милко Ђуровски!

Иван Илић је у Црвену звезду дошао из Ниша. Наступао је за Звездине кадете, а од недавно наступа за омладинце, где је добрим партијама заслужио позив Звездиног тренера Миодрага Божовића који му је и указао поверење у дуелу против Спартака.

Осећај је изванредан! Оборити рекорд после 38 година, рекорд Милка Ђуровоског, велика је ствар! То је велики корак за мене и моју каријеру која тек почиње. Наставићу вредно да тренирам. Добијао сам похвале и честитке саиграча после утакмице, а први ми је честитао Боаћи — уз осмех је рекао Илић.

Реч је о момку из наше Омладинске школе. Дошао је из Ниша и у клубу је и његов брат. Реч је о веома квалитетном играчу који ће надам се доживети у наредном периоду афирмацију и потврдити да има потенцијал. Свакако да планирамо да форсирамо децу из нашег погона — рекао је Божовић о новом Звездином рекордеру.

Честитамо нашем младом фудбалеру и желимо му велику и успешну каријеру!

Претходни текстБожовић: Најважније да смо освојили нова три бода
Следећи текстВујаклија: Много ми значе голови