Божовић: Најважније да смо освојили нова три бода

84

Црвена звезда је победом против Спартака наставила пут ка одбрани титуле. Идентичним резултатом као прошлог викенда у ревијалном мечу проти московског, овог пута је савладан његов имењак из Суботице.

Тренер Божовић истакао је важност победе и најавио да његови изабраници у финиш сезоне улазе са великим амбицијама.

Мислим да је утакмица била отворена и да је било доста прилика. Спартак нам је првом овосезонском одмеравању снага показао да је неугодан ривал. Најважније је да смо освојили три нова бода. Битно је и да је после дуге паузе заиграо и Вујаклија и постигао два гола. Одлучили смо да сачувамо Боаћија јер нам следи период у коме ће бити много важних утакмица — рекао је Божовић.

Шеф струке црвено-белих у последњи тренуцима меча шансу је указао голобрадом Ивану Илићу који је тако са 16 година и 15 дана постао најмлађи дебитант у историји клуба.

Реч је о момку из наше Омладинске школе. Дошао је из Ниша и у клубу је и његов брат. Реч је о веома квалитетном играчу који ће надам се доживети у наредном периоду афирмацију и потврдити да има потенцијал. Свакако да планирамо да форсирамо децу из нашег погона — закључио је Божовић.

Претходни текстЗвезда боља од Спартака
Следећи текстИван Илић најмлађи дебитант Звезде!