Милутиновић: Најважнија утакмица у полуфиналној серији

73

Одбојкаше Црвене звезде у среду (18 часова) очекује други меч полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије против Новог Пазара.

Прву утакмицу полуфинала црвено-бели су изгубили после велике борбе. Домаћин је славио са 3:2, по сетовима 25:21, 20:25, 24:26, 25:17, 16:14.

У Нови Пазар идемо са мисијом да победимо. Ово је вероватно и најважнија утакмица у серији, пошто се после овог меча полуфинална серија сели у Београд. Уколико победимо у тој утакмици имали бисмо прилику да у Београду обезбедимо пласман у финале и мислим да би нам било много лакше него да играмо евентуалну пету утакмицу у Новом Пазару. Даћемо свој максимум и борићемо се до краја. Само тако можемо да победимо – изјавио је Вук Милутиновић, средњи блокер Црвене звезде, а потом је додао:

Сигурно је да нас очекује још једна тешка и неизвесна утакмица. Нови Пазар је изузетна екипа. Морамо дати свој максимум. Нема потцењивања – поручио је Милутиновић.

Друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије игра се у среду 29. марта од 18 часова у дворани ССУ Пендик у Новом Пазару. Меч ће судити Александар Петровић и Ђорђе Зеленовић.

Нови Пазар води са 1:0 у полуфиналној серији, а пласман у финале плеј-офа обезбедиће екипа која прва стигне до три победе у серији. Трећи меч игра се 1. априла од 18 часова у Београду.

Претходни текстЗвезда посетила повређене Русе
Следећи текстПродаја карата за УНИКС од среде