Доналд: Почаствован сам због траке

65

Један од најбољих у редовима Црвене звезде у утакмици против Спартака био је Мичел Доналд.

Као и сви његови саиграчи, Доналд је импресиониран атмосфером на суботњој утакмици.

Да, била је одлична атмосфера, добра и квалитетна утакмица. Спартак је веома добар тим, и обе екипе су приказале добар фудбал. Верујем да су навијачи били задовољни и нашом игром, и резултатом — рекао је Доналд.

Након 58 званичних наступа за Црвену звезду, Доналд је дочекао, додуше на пријатељском сусрету, да понесе капитенску траку!

Био сам помало изненађен, и наравно да ми је била част да понесем капитенску траку. Додуше, био капитен или не, играо са траком или без ње, увек се трудим да пружим најбољу могућу партију и да будем неко коме ће саиграчи веровати на терену. Своју игру увек подређујем екипи. Наравно, капитенска трака ми је много значила. Нисам сигуран да ли ми је тренер дао траку због броја утакмица или моје улоге на терену, али свакако ми представља велику сатисфакцију.

Наредне недеље црвено-бели ће одиграти чак три утакмице, јер следи и четвртфинале Купа Србије.

Биће тешко јер, као што сам увек и говорио, сви се труде да играју против нас добро. Зато не смемо да се опуштамо, желим да се заједно припремамо и заједно бијемо битке на терену како бисмо имали што више бодова пред почетак плеј-офа који је јако важан. Очекујем да побеђујемо, али победе морамо заслужити на терену — закључује Доналд.

Претходни текстВелика част за Стефана Максимовића
Следећи текстКК Црвена звезда мтс: Ко то покушава да нас дели?