Црвено-бели стигли у Подгорицу

71

Изјаве тренера Дејана Радоњића и првотимца Бранка Лазића пред други полуфинални меч АБА лиге у Подгорици. Утакмица у уторак од 20 часова (ТВ Аренаспорт 1)

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у понедељак у јутарњим часовима у Подгорицу где ће у уторак од 20 часова одиграти другу утакмицу полуфинала плеј офа АБА лиге против екипе Будућност ВОЛИ.

Црвено-бели ће у понедељак увече у време утакмице одрадити тренинг у дворани „Морача“ а пред овај меч тренер Дејан Радоњић каже:

У други полуфинални меч против екипе Будућности улазимо после изузетно напорног циклуса мечева,који датира још из периода пре него што смо одиграли прву утакмицу у Београду против сутрашњег ривала. Сада смо имали два евролигашка меча, у кратком року, исцрпљујући период за нас је свакако. Покушаћемо ипак, у тим околностима да се припремимо за екипу Будућности, која је нас очекује у много бољем статусу него пред прву утакмицу коју смо одиграли у Подгорици у лигашком делу. Очекујем свакако и реакцију после свих дешавања које су имали у тиму. Надам се да ћемо моћи енергетски да одговоримо у овом мечу, да квалитетне елементе у игри Будућности исконтролишемо и изнесемо ову ситуацију у нашу корист у позитивном смислу.

Екипа Црвене звезде мтс ће бити комплетна у Подгорици, али та ситација са собом носи другу врсту проблема.

Наравно да је ситуација комплексна чињеницом да су поједини играчи дуго одсуствовали, и да сада кроз кратак период морамо да их враћамо и доводимо у бољи статус и ритам игре, али сигурно је да ћемо дати све од себе да на увек тешком терену дођемо до за нас доброг резултата – рекао је тренер црвено-белих.

И Бранко Лазић очекује тешку утакмицу у „Морачи:

Очекује нас врло тешка утакмица у Подгорици. Добро се познајемо са екипом Будућности, имали су 7 дана да се добро припреме за ову утакмицу, а очекујем и да ће реаговати на промене у тиму. Иза нас је заиста тежак и напоран период са много утакмица, али морамо да будемо чврсти, да одиграмо борбено, максимално сконцентрисано и то на тешком терену у Морачи.

Одмах након меча кошаркаши Црвене звезде мтс се враћају у Београд и окрећу утакмици са Униксом, а дуел из Подгорице, као и све у АБА лиги преносиће ТВ Аренаспорт на свом првом каналу.

Претходни текстКошаркашице Звезде у финалу плеј-офа
Следећи текстВелика част за Стефана Максимовића