Црвена звезда на SportBizz конференцији

78

На дводневној спортској конференцији под називом “SportBizz“ међу многим званицама који су делили своје знање и искуство нашао се и представник Црвене звезде мтс.

Згуснут распоред који кошаркаши Црвене звезде мтс имају ове сезоне велики су изазов и за организацију клуба. Припреме меча обухватају велики број детаља, а испред Црвене звезде стоји тим који свакодневно улаже велики труд да организација утакмица и друге бројне активности протекну у најбољем могућем реду.

С тога и не чуди што је на адресу КК Црвена звезда мтс стигао позив на пету “SportBizz“ конференцију која је окупила, чинило се никада више званица. На дводневној конференцији поред предавања одржана је и панел дискусија на тему “Стање спорта у Србији“. Циљ конференције је било упознавање делегата са важношћу и улогом спорта и спортског духа, као важном компонентом социјалног и културног развоја друштва.

Подршку организацији конференције пружили су Олимпијски и Параолимпијски комитет Србије, српски олимпици Ивана Анђушић Максимовић, Никола Јакшић, Михаил Дудаш, затим Вања Грбић, као и спортски новинар Слободан Шаренац и многи други. Испред Црвене звезде био је директор маркетинга Филип Сунтурлић и то четврти пут узастопно.

Велика ми је част што сам као представник КК Црвена звезда мтс учествовао на “SportBizz“ конференцији и то по четврти пут узастопно. Привилегија је бити у друштву људи који су задужили српски спорт, а сматрам да Звезда као једини регионални представник у Евролиги мозе да подари младима велико искуство. То чинимо на оваквим манифестацијама, а треба поменути и да бројни студенти ФОН-а, али и других факултета волонтирају у КК Црвена звезда мтс и стичу велико искуство које им помазе на почецима каријера. Трудићемо се да наставимо са том праксом и са нашим партнером ФОН-ом учествујемо у што више догађаја какав је “SportBizz“ конференција – рекао је Сунтурлић.

Претходни текстЦрвено-бели убедљиво до полуфинала плеј-офа
Следећи текстВетерани Звезде гостовали у Бачкој