Радоњић: Велика победа, хвала навијачима

64

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић истакао је значај победе у Милану и посебно апострофирао изузетну подршку коју су црвено-бели имали са трибина.

Кошаркаши Црвене звезде мтс успешно су започели циклус изузетно тешких и важних мечева како у АБА лиги, тако и у Евролиги. Црвено-бели су савладали Армани у Милану резултатом 78:71 уз изванредну подршку са трибина од стране Звездиних навијача који су у великом броју дошли у Италију да подршке кошаркаше Црвене звезде.

О значају победе, али и атмосфери на утакмици причао је и тренер црвено-белих Дејан Радоњић. Стратег Црвене звезде мтс поздравио је присутне новинаре и на италијанском језику, а онда започео излагање:

Велика и важна победа за нас. Очекивали смо тежак меч против Арманија. Почели смо веома добро, поготово у првој четвртини када смо играли чврсто у одбрани и паметно у нападу. Имали смо предност на полувремену, али смо знали да ће Армани покушати да одговори. Заиграли су много боље у наставку, притискали лопту и играли веома добро у нападу – рекао је Радоњић и потом додао:

Ипак, у последњих неколико минута смо одиграли веома добро и у одбрани и у нападу и остварили победу. Хвала нашим навијачима који су и у Милану направили одличну атмосферу – закључио је Дејан Радоњић.

Претходни текстЗвезда славила у Милану
Следећи текстКарте за Будућност у продаји, сада сви као један!