Доналд: Да наставим добру серију против Чукаричког

55

Црвена звезда ће у недељу од 15 часова одмерити снаге са екипом Чукаричког.

Звездин стандардни везиста Мичел Доналд оцењује да место које ова екипа заузима на табели не приказује реално њихов квалитет и тако очекује неизвесну и занимљиву утакмицу.

За нас је свака утакмица подједнако важна, пред себе смо на старту сезоне поставили највише циљеве и свесни смо да морамо напорно да радимо како бисмо их остварили. Задовољан сам како екипа изгледа на терену од старта сезоне, добро се разумемо и сви смо максимално фокусирани на победу против кога год да играмо. Тако ће бити и у недељу, идемо на Баново Брдо по нова три бода. Екипа Чукаричког је у доброј форми, успешно су отворили сезону и сигурно нам неће бити лако, али ми морамо да покажемо зашто смо оволико дуго први на табели — рекао је Доналд.

Као и Црвена звезда, Чукарички од старта полусезоне није изгубио ниједну утакмицу.

Очекујем веома тешку утакмицу, тренер Чукаричког Лалатовић јако добро познаје Црвену звезду. Из оног што сам чуо о њему видим да заиста уме да мотивише играча пред меч, одржава одличну атмосферу, а то се одражава и на игру. Свесни смо да ћемо имати пред собом противника који силно жели да нам узме бодове, али такве су готово све екипе које играју против Звезде. Знамо да имамо квалитет и да уколико дамо свој максимум не треба да бринемо за крајњи исход.

Први сусрет који је у каријери одиграо против Чукаричког Доналду је остао у лепом сећању.

Имао сам прилике три пута да играм против Чукаричког и сва три пута смо тријумфовали. Утакмице са екипом са Бановог Брда памтим по томе што су увек узбудљиве, са доста голова. Наравно да је свима прва асоцијација убедљива победа од 7:2 коју смо забележили у децембру 2015. године. То је био мој први сусрет са Чукаричким, почео сам у великом стилу и надам се да ћу у недељу, уз помоћ саиграча, наставити добру серију против ове екипе — поручио је Доналд.

Претходни текстЧовић: Општа мобилизација!
Следећи текстМаракана зове таленте нове!