Човић: Општа мобилизација!

76

Председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић: „Хвала навијачима на огромној подршци у Милану. Следи још већи изазов у недељу, момцима је потребна подршка, пуна дворана и „хук“ са трибина“

Црвено-бели настављају са фантастичним играма у Евролиги, победа над Арманијем у Милану је већ „архивирана“ али за клуб следи најважнији период, а то су утакмице у регионалној АБА лиги. Полуфинална серија почиње већ у недељу, а председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић тим поводом још једном апелује на све Звездаше да буду уз екипу и клуб, сада када је најважније.

Желим на почетку да се још једном осврнем на јучерашњу утакмицу и захвалим нашим навијачима на огромној подршци. Били су нам буквално ветар у леђа, велика подршка током свих 40 минута… осетио сам се као да играмо у Београду, а не у Милану. Ипак, та победа је већ прошлост, морамо да мислимо на будућност. Остварили смо ове сезоне много великих победа у Евролиги, налазимо се у доброј позицији да остваримо пласман у плеј оф , што би био огроман успех… Али, поново морам да нас вратим у нашу реалност… Да би и следеће сезоне пунили Арену, играли против најјачих тимова Европе, и били део те елите и Евролиге, ми морамо да испунимо главни циљ који смо зацртали на почетку сезоне – а то је освајање АБА лиге! Имамо систем, имамо квалитет, али да би дошли до тог циља, потребна нам је подршка навијача, који су нам много пута у прошлости помогли, као уосталом и у четвртак у Милану – рекао је председник црвено-белих и наставио:

Зато апелујем на све којима је црвено-бела боја у срцу, да буду сада ту, када нам је најважније! Ја ретко користим термин „морамо”, али у недељу заиста МОРАМО да испунимо дворану и пружимо подршку момцима на паркету!!! Утакмица која нам се ближи поприма дозу „мистичности” јер се дешавају неке „загонетне” ствари. Све то неће бити важно нити утицати на дешавања на терену, ако будемо имали пуну дворану и препознатљив хук са трибина! Зато, очекујем громогласну подршку у изузетно тешкој утакмици која нас чека у недељу и да будемо као један! – рекао је председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић пред први полуфинални дуел АБА лиге између црвено-белих и подгоричана који се игра у недељу од 19 часова у дворани „Александар Николић“.

Претходни текстБојовић нови спортски директор мушких екипа ОК Црвена звезда
Следећи текстДоналд: Да наставим добру серију против Чукаричког