Божовић: Важна, али и утакмица која не одлучује

58

Утакмицама 27. кола окончаће се циклус утакмица уочи репрезентативне паузе, а Црвену звезду очекује још једно тешко гостовање.

Црвено-бели ће победу тражити на Бановом брду, против Чукаричког који још увек није забележио пораз у 2017. години. Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће утакмица бити веома тешка.

Очекује нас тешка утакмица јер Чукарички по свом квалитету не заслужује место на којем се налази. Играју боље у другом делу шампионата, то је клуб који је најорганизованији у Србији. Ненад Лалатовић је један од најталентованијих тренера у Србији. Прижељкује да победи, као што и сви ми који не радимо у Звезди прижељкујемо да је победимо. Екипа има доста квалитетних појединаца, и мораћемо да запнемо како бисмо победили и паузу дочекали задовољни — подвукао је Божовић.

Иако веома значајна, утакмица против Чукаричког, према речима Божовића, неће ништа одлучити.

Говорио сам и раније да је то једна од утакмица која ће бити тешка. Али, не мислим, да ова утакмица нешто решава, ово првенство је интересантније од претходног и до последњег кола ће се играти за титулу. Фудбал је спорт у којем може свако сваког да победи. Знамо да имају квалитет и да су мотивисани, тако да немамо право на уљуљкивање против њих, а ни против једне екипе.

Црвена звезда је претходне сезоне на Бановом брду забележила убедљиву победу резултатом 7:2.

Прошла сезона је била давно, ово је нова сезона, не верујем да ће бити превелики резултат, а било која наша победа нама је добра. Међутим, против себе имамо мотивисану екипу. Осим Лалатовића, Ожеговић и Јевтић ће бити мотивисани, плус има још изванредних играча који су у доброј форми. То је екипа која има и доста искусних, и доста младих играча, имају квалитет. Дошао им је и Зорић који је утакмицу против нас у дресу Борца одиграо изванредно, али не стављамо специјалне задатке ни за једног противничког играча — рекао је Божовић, и додао да ће Ристић бити у конкуренцији за утакмицу, док ће Рачић и Аџић наступити за омладинце у дербију против првопласираног Бродарца.

Претходни текстЗвездине даме у суботу у Зрењанину за полуфинале плеј-офа
Следећи текстБојовић нови спортски директор мушких екипа ОК Црвена звезда