Бојовић нови спортски директор мушких екипа ОК Црвена звезда

221

Нови спортски директор мушких екипа ОК Црвена звезда је некадашњи одбојкаш црвено-белих и репрезентативац државе Дејан Бојовић.

Драго ми је што сам поново у породици која је мене и створила као играча. Бићу додатни део једне организације која је до сада радила одлично, која је освојила много титула последњих година и у мушкој и у женској конкуренцији. Покушаћу да учим од људи из клуба, даћу све од себе да будем додатна вредност и да наставимо да правимо исте резултате као и до сада – изјавио је Бојовић.

Срећу у будућем раду и каријери Дејану Бојовићу пожелели су Ана Аврамовић, генерални директор, Синиша Пантовић и Ласло Лукач тим менаџери и Драган Кобиљски и Томислав Кукањац, тренери мушке сениорске екипе Црвене звезде.

Веома сам задовољна што је Дејан Бојовић прихватио мој позив да појача струку у клубу. Ми смо једна сјајна породица. Он је човек из Звезде и који се вратио у Звезду, после своје играчке каријере, у некој другој функцији, али мислим да је ово права функција за њега. Наишао је на сјајну атмосферу и људе који су на неки начин једва дочекали да нам се придружи и да пружи свој пун допринос да будемо још бољи него што смо били до сада. Доласком Весне Читаковић Ђуришић и сада Дејана Бојовића постали смо један велики и прави клуб који пре свега интересује квалитетан стручни рад. Црвена звезда треба да буде перјаница у квалитетном раду, у доброј атмосфери, а резултати ће доћи, као што су долазили до сада. Очекујем да ће дати свој пун допринос и да ћемо сви заједно бити много бољи – изјавила је Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда.

Доласком Бојовића на место спортског директора мушких селекција, Ласло Лукач је добио нову функцију у клубу.

Ласло Лукач ће бити шеф струке у клубу. Као најискуснији, помоћи ће и Весни и Дејану да на прави начин раде као тим. Његова функција се није битно променила. Биће ангажован, као и до сада, да помогне и пренесе своје искуство. Заједно ћемо сигурно бити много јачи – рекла је Аврамовићева.

Дејан Бојовић је дрес Црвене звезде носио од 2001. до 2005. године. Са Црвеном звездом је освојио титулу шампиона државе 2003. године. Са репрезентацијом је освојио бронзану медаљу на Европском првенству 2005. године, а учествовао је и на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године. Играчку каријеру је завршио у Јапану у екипи Тореј Ероуза у којој је провео седам година.

Претходни текстБожовић: Важна, али и утакмица која не одлучује
Следећи текстЧовић: Општа мобилизација!