Кобиљски: Максимално борбено на Раднички

41

Одбојкаши Црвене звезде у четвртак (18 часова), уз директан ТВ пренос на РТС-у, дочекују крагујевачки Раднички у првом мечу четвртфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије.

Након епског меча и пораза од Новог Пазара у полуфиналу Купа Србије црвено-бели се окрећу завршници Првенства Србије и дуелима са Радничким.

После велике борбе изгубили смо у Купу, нисмо успели да уђемо у финале, али морам да кажем да сам после једне такве утакмице и после одличног меча против Војводине у последњем колу Суперлиге у Новом Саду, задовољан формом играча и њиховим залагењем. Не могу ништа да им замерим без обзира што смо изгубили од Новог Пазара. Не бих прогнозирао какав ће резултат бити, али очекујем да наставимо у овом борбеном ритму и сигуран сам да ће моји играчи до краја ове сезоне одиграти борбено и концентрисано, као што је то било у Новом Пазару – изјавио је тренер Црвене звезде Драган Кобиљски.

Одбојкаши Црвене звезде и Радничког су одиграли два меча ове сезоне у Суперлиги и оба меча су завршена резултатом 3:0 у корист наше екипе.

Ако смо нешто ове сезоне научили онда је то да утакмице које су означене као „лаке“ то баш и нису. Те утакмице које смо унапред победили, доста смо њих на крају и изгубили. Сигуран сам да смо нешто научили из тога. Друга ствар је што смо Раднички два пута добили са по 3:0, али када они нису били комплетни. Ни први пут у Београду, а ни други пут у Крагујевцу нису били комплетни, тако да ти резултати од 3:0 нису реална слика. Чека нас изузетно тежак посао у четвртфиналу и морамо да размишљамо само о Радничком из Крагујевца – рекао је Звездин стратег, а онда је прокоментарисао здравствено стање екипе:

Имамо малих кадровских проблема, повређени су Никола Вељовић и Душан Стојсављевић. Међутим, сви имају своје проблеме и победник ће бити онај који најбоље решава своје проблеме. Нема екипе која нема таквих проблема – закључио је Кобиљски.

Први меч четвртфиналне серије плеј-офа између Црвене звезде и Радничког игра се у четвртак 16. марта од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС2. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Бранислав Јованчић и Дарко Савић.

Победник четвртфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије биће екипа која прва оствари две победе. Реванш утакмица је на програму у понедељак 20. марта од 18,30 часова у Хали спортова Језеро у Крагујевцу.

Претходни текстКарте за Спартак и Чукарички
Следећи текстПетковић: Очекујем узбудљиву утакмицу