Звезда са Зрењанином за крај лигашког дела Суперлиге

55

Одбојкашице Црвене звезде у последњем колу лигашког дела такмичења у Суперлиги Србије дочекују екипу МД Зрењанин у петак у 19 часова.

У првом делу сезоне наше одбојкашице су као гост савладале Зрењанинке са 1:3, по сетовима 19:25, 25:19, 23:25, 24:26.

Већ смо мало и уморне, лига дуго траје, али очекујем да ћемо бити максимално сконцентрисане и да ћемо бити у пуној снази за овај меч. Зрењанин је борбена екипа и знамо да морамо да се боримо за сваки поен до краја меча. Улазимо у ову утакмицу као фаворити и даћемо све од себе да на крају дођемо до победе – изјавила је Ана Јакшић, оргнаизатор игре Звездиних дама.

Црвено-беле би победом, уз три бода, обезбедиле 2. место на табели пред почетак плеј-офа, што би им омогућило предност домаћег терена у четвртфиналној и евентуалној полуфиналној серији.

Уколико будемо играли на високом нивоу сматрам да можемо да изненадимо фаворите у борби за шампионску титулу. Само морамо да будемо максимално сконцентрисане као и до сада. Али идемо корак по корак, меч по меч, па ћемо видети… – рекла је Јакшићева.

Утакмица последњег 18. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и МД Зрењанина игра се у петак 10. марта од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Зоран Радовановић и Ђорђе Стевановић.

Претходни текстЦрвено-бела крв, 11. пут!
Следећи текстКарте за Јавор од петка