„Вечити дерби“ у полуфиналу Купа

77

Кошаркашице Црвене звезде у полуфиналу Купа Милана Циге Васојевића који се одржава у Новом Саду играће против Партизана. Утакмица је на програму у суботу од 16:00.

У Кошаркашком савезу Србије обављен је жреб за финални турнир Купа „Милан Цига Васојевић“, националног Купа за кошаркашице, који носи име нашег легендарног тренера од 2008. године, а чији ће домаћин ове године бити Нови Сад. У полуфиналу Купа у суботу од 16.00 сати састаће се Црвена звезда – Партизан.

Утакмице се играју у великој дворани СПЦ „Војводина“ у Новом Саду. Финале је на програму у недељу 12. марта са почетком у 16.00 сати, уз директан ТВ пренос на РТС и одложени снимак на ТВ Арена спорт. Улаз ће бити бесплатан на све три утакмице.

Жреб је био полудиригован и две првопласиране екипе Прве женске лиге Радивој Кораћ и Црвена звезда нису могле да се састану у полуфиналу. Парове су извукли капитени четири тима учесника – Александра Катанић (Црвена звезда), Каја Николић (Радивој Кораћ), Сузана Миловановић (Партизан) и Биљана Станковић (Вршац).

Овогодишњи финални турнир Купа “Милан Цига Васојевић” биће и права прилика да се покаже хуманост и помогне бившој кошаркашици Јелени Зорић, о чему је говорила Оља Кривокапић Драгићевић, комесар Прве женске лиге Србије и куп такмичења.

ККЖ Црвена звезда брани трофеј освојен прошле године у Врбасу.

Претходни текстКарте за Јавор од петка
Следећи текстЦрвено-бели за викенд у Новом Пазару бране трофеј Купа