Ле Талек: Показали смо карактер

53

Изабраници Миодрага Божовића преокретом су дошли до победе од 2:3 над Војводином. У 50. минуту први гол за црвено-беле постигао је Ле Талек.

На терену је било тешко првих десет минута, после тога смо преузели контролу. И у првом полувремену смо били бољи ривал, иако смо на почетку примили два наивна гола. Није лако вратити се на терен три дана након вечитог дербија и можда је то један од разлога за нешто нервознији почетак утакмице — рекао је Ле Талек.

Карактер који поседују црвено-бели је пресудио исход утакмице.

Били смо офанзивнији, више смо нападали и то се на крају исплатило. Противници су се брзо уморили, посустали су, а ми смо то искористили. Показали смо победнички менталитет који нас краси. На полувремену смо се држали заједно, сталожено смо разговарали у свлачионици и рекли да идемо да преокренемо резултат и победимо. Тако је и било.

У 50. минуту у гужви у противничком шеснаестерцу најбоље се снашао Звездин Француз и левом ногом затресао мрежу.

Заиста ми није битно ко постигне гол, овог пута сам то урадио ја у име екипе, следећи пут ће неко други. Најважније је да смо се после поготка вратили у игру и након тога је све било лакше.

Наредна утакмица Црвену звезду очекује већ за четири дана.

Поново нећемо имати много времена за одмор, али сматрам да нам то није ни потребно. Фантастично се осећамо због победе. Након овакве утакмице једва чекате следећу, да се прикажете у још бољем светлу — поручио је Ле Талек.

Претходни текстБожовић: То је фудбал
Следећи текстНерешено у првом мечу четвртфиналног дербија