Хероји подржавају хероје

111

Изузетно дизајнирани календар КК Црвена звезда мтс за 2017. годину наишао је и на одјеке ван граница наше земље. Он је био инспирација да ексклузивни заступник “20th Century Fox” за Србију, компанија МЦФ начини Чарлса Џенкинса промотером новог филма “Логан“.

Кошаркаши Црвене звезде мтс прави су показатељ заједништва и како тимски дух, лојалност и приврженост успевају да из њих извуку надљудске напоре. Невероватне победе, пре свега у Евролиги, резултати бољи од сваког објективног очекивања начинили су од црвено-белих кошаркаша праве суперхероје Звездашке јавности.

Управо је то послужило као инспирација дизајн тиму КК Црвена звезда па су у календару за 2017. годину играчи и стручни штаб добили рухо суперхероја. Чарлс Џенкинс је са својом снагом, жестином и невероватном издржљивошћу приказан као Вулверин.

Изузетно дизајнирани календар наишао је и на одјеке ван граница наше земље. Ексклузивни заступник “20th Century Fox” за Србију, компанија МЦФ, видела је календар Звезде за 2017. годину и одмах су имали идеју да Чарлс Џенкинс постане промотер новог филма у режији Џејмса Менголда – Логан.

Филм “Логан“ представља коначно поглавље филмске саге Вулверин који се први пут појавио још давне 1974. године на последњој страници стрипа “Невероватни Хулк“. Коначно поглавље донеће и иновативност према сопственом признању режисера Џејмса Менголда. Наиме, суперхеројски апсект није у центру пажње колико је био у претходним остварењима, већ смисао људи, појединца и односа.

С тога и не чуди што се лако може направити паралела између “Логана“ и КК Црвена звезда мтс. Породица и заједништво били су увек испред било каквих индивидуалних карактеристика које поседују црвено-бели кошаркаши, а ипак без њих велики успеси не би били могући.

Џенкинс, члан Звездине породице који је већ дуго у црвено-белом дресу, више пута је истицао шта за њега значи играње у Црвеној звезди. Много више од суровог професионализма којим смо окружени на сваком кораку и баш због тога он је заузео посебна места у срцима свих Звездаша.

Уз препознатљиви осмех Џенкинс је упутио позив свим љубитељима филма да похрле у биоскопе.

Веома сам узбуђен што ћу бити промотивно лице новог филма “Логан“. Позивам све да погледају филм јер је заиста сјајан.

Филм “Логан“ емитује се у биоскопима од 2. марта.

Претходни текстУбедљива победа за рођендан!
Следећи текстЗекић славио у Тунису