Турнир у Херцег Новом и наши летњи кампови

70

У понедељак, 27. фебруара, у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ потписан је уговор о сарадњи Омладинске школе ФК Црвена звезда и организатора међународног дечјег турнира Citz Kids Polino, Херцег Нови.

Божовић Игор, директор турнира, искрено се захвалио ФК Црвена звезда што је препознао напор који су организатори уложили у оснивање овог турнира и помогли организацију доласком наших екипа 2004, 2006 и 2007 током лета 2016.

Ове сезоне наша идеја је да се турнир прошири и организационо и спонзорски ојача како би постао традиционалан и на најбољи могући начин репрезентовао све туристичке и спортске аспекте Херцег Новог и регије. Драго нам је што ће највећи клуб са ових простора поново узети учешће, а ми позивамо иста годишта да буду наши драги гости и овог лета. Можемо обећати да радимо на интернационализацији турнира и сходно томе долазе нам ове године нове екипе из Русије и Словеније.

Тренер 2006. годишта Марко Милић, водио је нашу селекцију на турниру у јуну 2016. године и изнео нам је своје утиске:

Турнир је организационо био на високом нивоу, иако је то била тек његова прва сезона. Деца нису превише осетила такмичарски карактер турнира, јер су након утакмица имали додатни разноврсни садржај којим су испунили време током чак 7 дана боравка. Црвена звезда је оправдала реноме клуба и турнир су освојиле генерације 2004, 2006 и 2007 које су и учествовале на њему. Драго нам је што смо позвани да будемо учесници и у јуну 2017. године. Ово је редак турнир где су били директни преноси утакмица тако малог годишта, као и интонирање химне пре сваке утакмице. На крају турнира победници су се отвореним дабл-декером провозали кроз улице Херцег Новог поздрављени од стране грађана. То је заиста деловало импресивно на све нас.

Ђурић Давид, играч 2006. годишта је на турниру добио награду за најбољег жонглера, као учесник једне од додатних активности. Такође, најмлађи фудбалери Црвене звезде су показали одличне резултате у наградном пуцању пенала. Најјачи утисак на њих оставило је путовање бродом по Боки Которској. Искористили су предивно време и купали су се на плажама око Херцег Новог. Дечаци су стекли много нових пријатеља из противничких екипа, а наравно присутни су на утакмицама били и наше верне Делије из Црне Горе. Сви наши играчи се радују поновном доласку на турнир Цитy Кидс Полино Херцег Нови. Организатор са своје стране обећава да ће током кампање за турнир истоверемено давати информације и о нашим летњим камповима.

Подсећамо:

Позивамо родитеље да на време пријаве своју децу у три смене кампа на Златибору, јер је укупан број учесника кампа ограничен на првих 150 пријава.

Смене су:

17.06. — 24.06.
24.06. — 01.07.
01.07. — 08.07. хотелу Wai Tai, као и прошле године.

Ако вам датумски ове смене не одговарају пријавите се на кампове Јахорина, од 15.07. до 22.07. или Терме Чатеж од 23.07. до 29.07.

Буди и ти део клуба!

Претходни текстЗвезда рутински са Олимпијом, брига су повреде
Следећи текстПродаја карата за Бамберг од среде