Звезда и Терме Чатеж настављају сарадњу

58

Црвена звезда и компанија „Терме Чатеж“ од 2013. године веома успешно сарађују, а након потписивања новог уговора, та сарадња ће трајати све до 2019. године.

У медија центру стадиона „Рајко Митић“ у петак, 24. фебруара, у свечаном амбијенту потписан је, тачније продужен је уговор о сарадњи. Потписивању уговора присуствовали су и почасни председник Црвене звезде Драган Џајић, као и председник Светозар Мијаиловић, а уговор су потписали Звездин генерали директор Звездан Терзић, и представник Терми Чатеж Аленка Мокрович — Погачар.

Сарадња Црвене звезде и Терми Чатеж траје већ дуже време, почела је 2013. године када нас је спојила агенција „Спорт плус“. Од тада па до сада, морам рећи да Терме Чатеж нису само водећи термални водени ресурс већ и једна од најтраженијих спортских дестинација, и сигурна сам да су бренд и име Црвене звезде томе допринели. Екипа на челу са Божовићем постала је део фамилије Терми Чатеж. Сигурна сам да ове године идемо сви заједно у Европу — рекла је Аленка Погачар, и открила још неке детаље:

Реч је о уговору који ће трајати до зиме 2019. године. Терме Чатеж остају база Црвене звезде и тренажни центар. Ради се о летњим и зимским припремама Црвене звезде на нашим локацијама. Такође се ради на реализацији Омладинског кампа Црвене звезде у Термама Чатеж. Нема већих новитета у уговору, трудимо се да једни другима помогнемо неким бонусима, али основица уговора остала је иста. Радујемо се сарадњи, јер почетком наше сарадње нисмо били уписани на мапу тражених дестинација за припреме спортских клубова, а сада јесмо. Јављају нам се свакодневно клубови, и то не само фудбалски. Трудимо се да испунимо све жеље клубова. У непосредној близини Терми постоје два терена, али до краја лета требало би да буде изграђен и трећи, баш због тога да бисмо понудили још боље услове клубовима.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић истакао је да су сви у Црвеној звезди задовољни условима које имају у Словенији, и да се уговор продужује на обострано задовољство.

Имамо велико задовољство да продужимо иговор са компанијом Терме Чатеж на још две године. Сувишно је говорити о условима које смо имали до сада, не бисмо продужили уговор да смо незадовољни. Припреме које смо тамо обављали помогле су нам да освојимо две титуле, а на путу смо да освојимо и трећу. Оно што смо остали дужни је да покушамо да направимо искорак више у европским оквирима. Надам се да ћемо се у јунском тренажном периоду добро спремити и да ћемо надмашити прошлу сезону — рекао је Терзић.

Претходни текстПобеда Црвене звезде против Лудвигзбурга
Следећи текстБожовић: Идемо по нова три бода