Црвено-бели убедљиви на крају лигашког дела Првенства

76

Хокејаши Црвене звезде савладали су Војводину резултатом 9:2 (3:0, 4:2, 2:0), у последњој утакмици лигашког дела Првенства Србије у сезони 2016/17.

Београдски „црвено-бели“ убедљив тријумф обезбедили су у првој половини утакмице, пошто су до 29. минута стекли огромну предност од 7:0 и већ тада обезбедили једанаесту узастопну победу у сезони у којој су само једном поражени, на старту такмичења.

С друге стране, Новосађани су четвртим поразом од лидера такмичење завршили са 18 освојених бодова који су им били довољни за друго место на табели.

Још једну фантастичну партију у дресу нашег клуба пружио је белоруски нападач Михаил Бухкин који је постигао чак четири гола и уписао три додавања за гол којима је потврдио звање првог асистента лиге (укупно 29 у сезони). Сјајан је био и Александар Зубрицки, први стрелац шампионата који је са нова два гола стигао до чак 30. поготка у сезони у само 11 мечева, а придодао им је и три асистенције. Два гола постигао је и млади Иван Главоњић, док је по гол и асистенцију уписао и млади чешки интернационалац Михал Данијел.

У редовима Војводине која је била формални гост на овом сусрету (два клуба договорила замену домаћинства) стрелци су били Милан Николић и Владан Дроздик.

КОНАЧНА ТАБЕЛА: Црвена звезда 33, Војводина 18, Партизан 13, НС Старс 6.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 9:2 (3:0, 4:2, 2:0)
Београд – Ледена дворана „СПЕНС“. Судије: Ђокић Александар и Пердув Давид. Казне: Црвена звезда 6 минута, Војводина 4 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Фехер (20 одбрана), Леонов (2ас), Николић, Пајевић, Живић, Бухкин 4 (3ас), Даниел 1 (1ас), Гачић, Главоњић 2, Ивковић, Таракан (1ас), Зубритски 2 (3ас).
ВОЈВОДИНА: Белић (24 одбране), Гнип (1 одбрана), Дроздик 1, Ганер (1ас), Јерковић, Малетић, Милићевић, Милојковић, Надашки, Томашевић, Тумбас, Бабић, Ченгери, Екмешчић, Лаптев (1ас), Матавашиш, Меселџић, Николић 1.

Претходни текстПораз након девет узастопних победа
Следећи текстОдбојкаши Звезде дочекују Јединство